U bent hier

Vrijwilligersvacatures

Enhousiast om vrijwilligerswerk bij Casa Rosa uit te voeren? Naast onze vaste teams zoeken wij ook voor specifieke evenementen enthousiaste helpers. Op deze pagina verschijnen hiervoor verschillende vacatures. 

Klusjesdag (6 juli)

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Schrikken fysiek zwaardere klusjes jou niet af? Ben je in het bezit van een rijbewijs? (geen must) Hou je van werken in teamverband? Kan je je vrijmaken op zaterdag 06 juli 2024?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Casa Rosa organiseert een heuse klusjesdag!

We plannen een gezellige dag met een tof team om een waslijst aan diverse klusjes af te vinken. Dit gaat van kleine herstellingen, poetswerk tot heus sleep- en draagwerk van grote materialen die weg mogen naar het containerpark.Nadien voorzien wij frietjes en drankjes en eeuwige dank voor dit geweldige team!

Heb jij zin om ook wat extra liefde te geven aan ons beminde huis?

Neem dan nu contact op via [email protected]

 

Gentse Feesten (19-28 juli)

Casa Rosa gooit de deuren open tijdens de Gentse Feesten en wordt dé hotspot voor LGBTI+ activiteiten. Tien dagen lang organiseren verenigingen uiteenlopende activiteiten. De kleurrijke infostand voor de deur laat passanten kennis maken met het LGBTI+ thema. Iedereen is er welkom om een babbeltje te slaan of even uit te blazen in onze strandstoelen. Ook tijdens onze avondactiviteiten zoeken we enthousiaste vrijwilligers. We zoeken dus een hoop verschillende profielen:

  • Casa Rosa-ambassadeurs met praktische skills voor de op- en afbouw
  • Casa Rosa-sfeermakers met praktische skills voor de op- en afbouw
  • Casa Rosa-stewards met een hart voor sociale veiligheid
  • Casa Rosa-fotograaf met oog voor het perfect sfeerbeeld
  • Casa Rosa-social media ster met een passie voor contentcreatie

Meer informatie over de inhoud van deze vacatures vind je hieronder!

Heb je nog vragen of interesse? Mail [email protected]

Bestanden: