U bent hier

Vacature Event Medewerker (studentenjob)

Studentenjob • Bepaalde duur • Casa Rosa vzw • Publicatie: maart 2023

Word je wild door het organiseren van evenementen? Ben jij de spring-in-'t-veld dat energie haalt uit het opmaken van draaiboeken, de opvolging van leveranciers, de horeca werking, het budget, de communicatietools en veiligheidsmaatregelen? Wil je meewerken aan de evenementen van Casa Rosa en de “10-days of Casa Rosa” organiseren tijdens de Gentse Feesten? En dit in een bruisende omgeving, samen met de collega’s en vrijwilligers? Dan is dit de studentenjob die jij zoekt!

Algemene functieomschrijving

Als Eventmedewerker sta je in voor de praktisch en logistieke organisatie van enkele evenementen zoals een publieks- en community evenement in juni, de “10-days of Casa Rosa” tijdens de Gentse Feesten in juli en het XChange Forum, een congres in oktober. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging.

Jouw takenpakket

Acties en evenementen (90%)

  • Praktisch en logistiek uitdenken en organiseren van evenementen en projecten, in samenwerking met vrijwilligers, andere organisaties en lokale actoren. Opstellen van het projectplan, draaiboeken, planningen, veiligheidsdocumenten en uitvoeringsmodaliteiten. Beheren van de beschikbare budgetten.
  • Met zowel interne als externe stakeholders overleggen om een actie te bedenken en uit te voeren: project opstarten, draaiboek opstellen, verantwoordelijken aanduiden en opvolgen.

Taakgericht overleg en rapportage (10%)

  • Opvolgen werkgroepen, actief deelnemen aan het intern overleg in Casa Rosa.
  • Rapportage werking aan de Algemeen Coördinator.

Profiel

Je hebt het studentenstatuut en bent daardoor ingeschreven in een hogeschool, universiteit of gelijkaardig. Je hebt al ervaring in het organiseren van evenementen (omdat je zelf al evenementen organiseerde, bijvoorbeeld zelfstandig of bij een jeugdbeweging, studentenclub,...). Je hebt nog voldoende openstaande uren om te werken als student.

Je bent flexibel beschikbaar, en volledig beschikbaar tijdens de periode van de Gentse Feesten 2023.

Kennis

Je hebt voeling met of staat open voor de leefwereld van LGBTI+-personen. Je hebt kennis van courante ICT-toepassingen. Je beheerst uitstekend de Nederlandse taal. Kennis van het Engels is een plus.

Aanwervingsvoorwaarden en aanbod

Ons aanbod

Een zinvolle studentenjob in een bloeiende beweging met veel leerkansen. Een sectorconform loon. Arbeidsduur onderling te bepalen (variërend van gemiddeld 8 tot 24 uren per week, al dan niet flexibel in functie van jouw studie en examenreeksen). Indiensttreding zo snel mogelijk. Leuke collega’s, vrijwilligers en lekkere koffie (of thee).

Praktisch

Overtuig ons door één motivatieitem (brief, video, tekst,...) en CV te sturen voor vrijdag 17 maart 2023, 12 uur gericht aan de Algemeen Coördinator van Casa Rosa vzw, via [email protected].

Een eerste selectie gebeurt op basis van het motivatieitem en CV. Voor meer inlichtingen kan je mailen naar [email protected].