U bent hier

Facilitair medewerker & Coördinator

Wij zoeken een facilitair medewerker (halftijds) en coördinator (halftijds)! Ben je geïnteresseerd om voor Casa Rosa te komen werken? Bekijk dan zeker de vacatures!

Facilitair medewerker
Als facilitair medewerker sta je in voor het dagelijks beheer van ons regenbooghuis ‘Casa Rosa’. Je bent het aanspreekpunt voor alle gebruikers van het gebouw. Je ziet werk,  coördineert de onderhoudsmedewerker en je hebt geen schrik om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je zorgt voor de administratieve opvolging van het gebouw. Je optimaliseert en beheert de zalenverhuur en je bent commercieel ingesteld. Je communiceert met de verantwoordelijke uit het bestuur.

Coördinator
Als coördinator sta je in voor het dagelijks beheer van ons regenbooghuis ‘Casa Rosa’. Je bent woordvoerder van de organisatie en lobbyen is je tweede natuur. Je bent aanwezig op bestuursvergaderingen en je hebt regelmatige contacten met het bestuur.
Daarnaast ben je goed in subsidiedossiers zoeken, schrijven en opvolgen. Je volgt het jaarverslag en jaarplan van de verschillende werkingen op.

 

Solliciteren kan nog tem 30 april 2020.