U bent hier

Nieuws uit Casa Rosa

Activiteiten IDAHOT

IDAHOT 2024 staat voor de deur!

Zoals elk jaar is er weer heel wat te doen in Oost- en West-Vlaanderen op en rond 17 mei. Casa Rosa zette enkele activiteiten op een rij!

Lees meer

10 jaar Gents Regenboognetwerk

In 2024 blaast het Gents Regenboognetwerk 10 kaarsjes uit. Wist je dat we met dit uitgebreide netwerk van stadsdiensten, middenveldorganisaties en andere partners samen werk maken van LGBTI+ inclusie in Gent?

Lees meer

IDAHOT 2024 - Posterpakket

Het is weer zover!

IDAHOT 2024, ofwel de Internationale Dag Tegen Holebi+ en Trans+ fobie, zit in de startblokken. Zoals elk jaar vieren we dit op 17 mei, de dag dat homoseksualiteit uit de lijst van geestesziekten werd geschrapt in 1990.

Lees meer

Vacature: Hospitality & Facilitair Medewerker

Ben jij gepassioneerd door alles wat op, in, aan en rond een ‘gebouw’ hangt? Zorg je graag voor de coördinatie, planning en beheer van (technische) installaties zoals verwarming, elektriciteit, liften, beamers, wifi, geluidsinstallaties en schermen?

Lees meer

Dit was Sparkle 2024!

Op zaterdag 27 januari tekende Casa Rosa zoals elk jaar present op Sparkle, het grote LGBTI+ feest van çavaria. We genoten van een avond vol awards, poëzie en goede beats.

Lees meer

Casa Rosa klinkt op 2024!

Geen nieuw jaar zonder feestje. En geen feestje zonder jou!

We toosten graag samen met jou op een bruisend en LGBTI+ inclusief 2024 tijdens de nieuwjaarsdrink van Casa Rosa op donderdag 25 januari!

Wat is er te doen?

Lees meer

Pagina's

Subscribe to