U bent hier

Casa Cast

Ter gelegenheid van enkele belangrijke LGBTI+ dagen gaat podcasthost Maarten in gesprek met genodigde gasten. Ze vertellen vanuit eigen ervaringen over de uitdagingen waarmee ze als LGBTI+ personen geconfronteerd worden.

Laat je verwonderen en inspireren door deze unieke verhalen!

 

Aflevering 1: Tess

Ter gelegenheid van Non-binary Visibility Day (14 juli) vertelt Tess in de eerste aflevering van de Casa Cast Podcast over hun persoonlijke ervaring met non-binariteit. Beluister hun volledige verhaal hier!

Aflevering 2: Emmanuelle

Ter gelegenheid van Intersex Solidarity Day (8 november) ging Maarten in gesprek met Emmanuelle Verhagen, intersekse mensenrechten activiste en directeur van Intersekse Vlaanderen. Beluister het volledige verhaal van Emmanuelle hier!

Aflevering 3: Christophe

Ter gelegenheid van Wereldaidsdag (1 december) kwam Christophe Ramont langs bij onze podcasthost Maarten en gaf een persoonlijke inkijk in zijn ervaring met hiv. Christophe, bekend van Blind Getrouwd, kreeg in 2021 van dichtbij te maken met hiv en maakte dit op Wereldaidsdag 2021 bekend in de media. Door zijn verhaal te delen hoopt hij het taboe en het stigma rond de ziekte te helpen doorbreken. Beluister het volledige verhaal van Christophe hier!

Aflevering 4: Annabel en Leni

Annabel en Leni vertellen over wat de term 'biseksualiteit' voor hen inhoudt en delen hun persoonlijke ervaring met labels, het verschil tussen seksuele en romantische aantrekking, biseksualiteit in relaties en ook de stereotypen die erbij horen. Op 23 september organiseert çavaria voor de 7de keer B Curious op de Bi Visibility Day, een dag waarbij we het bi+ thema en -personen uitgebreid in de bloemetjes willen zetten. Beluister het volledige verhaal van Annabel en Leni hier