U bent hier

Nieuw bestuur voor Casa Rosa

De nieuwe raad van bestuur van Casa Rosa is gekend. De RvB bestaat grotendeels uit leden die al bestuurslid waren om orde op zaken te stellen en een doorstart van Casa Rosa in te zetten. Op de Algemene Vergadering van 30 maart 2014 werden 5 van de 6 leden opnieuw verkozen tot bestuurslid.

Samen met nieuwkomer Wouter Houtekamer, zetelen Christof LeleuMatthias SiauJana Van AckerSammy Vanoirbeek en Jens Van Lierde voor een termijn van 1 jaar in de RVB van het Oost-Vlaams Huis voor holebi's en transgenders.  

Binnen de Raad Van Bestuur is Jana Van Acker (foto) de nieuwe voorzitster. Jens Van Lierde blijft financieel verantwoordelijke. Matthias Siau wordt secretaris en het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers. Christof Leleu blijft het aanspreekpunt over alles wat met het gebouw te maken heeft. Hij verzorgt ook de zaalverhuur. Wouter Houtekamer is verantwoordelijk voor externe communicatie en promotie. Sammy Vanoirbeek is de personeelsverantwoordelijke.

Alle bestuursleden zijn bereikbaar via voornaam at casarosa dot be. Voor algemene vragen blijft de e-mail [email protected] van toepassing. De zalen van Casa Rosa zijn te huur voor bijeenkomsten en kunnen online worden geboekt.