U bent hier

Gentse Feesten 2012 & Casa Rosa

 

Vip receptie

Vrijdag 13 juli openden we samen met de A-pluss de Gentse Feesten. We deden dit met de nodige grandeur en fi nesse.
Alle genodigden werden ontvangen met een heerlijk glaasje cava en een uitgebreid assortiment hapjes (vervaardigd
door restaurant en feestzaal Carlos Quinto). Naast sponsors, medewerkers en onze bevallige Sabijn (Jazz-zangeres) was er ook een vertegenwoordiging van het stadsbestuur afgezakt naar het holebi-hart van gent.

Achter de schermen

Tijdens de Casa rosa fuiven werd er hard gezwoegd en gezweet om het
onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de security, de bevallige vestiaire dame/heer, het fantastische bar-team en de uitermate geduldige hygiëne consulenten… was er ook telkens een team aanwezig achter de schermen die zo goed als mogelijk alles in goede banen leidde vanuit het centrum van Casa Rosa.

De dagactiviteiten

Na het accident in Aalst werd Gent geteisterd door homohaat. Als Oost-vlaams Holebi-huis bleven we niet bij de pakken zitten en organiseerden op 21 juli een optocht tegen gay-bashing onder begeleiding van het fantastische vrouwengezelschap Famba.
Uiteindelijk aangekomen op onze eindbestemming in de Werregarenstraat - ons ook allen bekend als het Graffi tisteegje - nam het bestuur van Casa Rosa en Burgemeester Daniël Termont, Schepen Guy Reynebeau en Vlaams volksvertegenwoordiger Jan Roegiers de spuitbus in de hand om op een fi guurlijke manier het ongenoegen te uiten over dit zinloze geweld. Graffi ti spuiten had naar ieders verbazing geen geheimen voor Burgemeester Daniël Termont.

 

Tegelijkertijd had er in het Salon te Casa Rosa een hartverwarmende taartennamiddag plaats, waar iedereen van oud naar jong naar hartenlust kon komen smullen van een overheerlijk taartenbuffet. Dit alles kwam tot stand door onze eigen kookclub.

Vrijwilligersetentje

Naar jaarlijkse gewoonte binnen Casa Rosa nodigden we onze vrijwilligers uit voor een gezellige receptie en een overheerlijk buffet ter bedanking voor hun ijverige inzet tijdens de Gentse Feesten. Zonder hen hadden we geen fuiven kunnen geven en daarom zetten we iedereen nog eens extra in de bloemetjes.