U bent hier

Casa Rosa bevraagt haar verenigingen

Dag aangesloten verenigingen, 

Casa Rosa is volop aan de slag om haar werking en rol te herdefiniëren, de goede punten te borgen en de aandachtspunten aan te pakken. Een vernieuwd bestuur, een organisatiecoach, potentiële en actieve vrijwillig(st)ers, partnerorganisaties en sympathisanten - maken dat we 100% in een sterke toekomst geloven! 

Eén van de topprioriteiten is het welzijn van onze aangesloten verenigingen. Daarom richten we deze online bevraging aan jullie! Maak je deel uit van een vereniging, als kernlid of deelnemer, ... en wil je mee werk maken van een doelgericht sterk Casa Rosa? Neem dan zeker even tien minuutjes de tijd om deze bevraging in te vullen. Het is geheel anoniem, de resultaten zullen uiterlijk eind juni bekend gemaakt worden en tegen het eind van het jaar (en sneller waar mogelijk) zal Casa Rosa diverse actiepunten inplannen en concrete stappen zetten om goed tegemoet te komen aan jullie wensen of verzuchtingen.

Vul dus zeker de bevraging in! Elke mening telt en enkel zo hebben we een goed houvast om mee aan de slag te gaan. De survey blijft openstaan tot 2 juni. Zo heeft iedereen voldoende tijd om in te vullen. 

https://nl.surveymonkey.com/s/CasaRosa

Véél succes,
en stevig bedankt! 

(Voor vragen kan je steeds terecht bij organisatiecoach Iris de Caluwé via [email protected]e.)